• de hoeve kip
  • de hoeve kip
  • de hoeve kip
  • de hoeve kip
  • de hoeve kip
  • de hoeve kip
  • de hoeve kip

Uw feest

Onder de 50 personen is geen bediening inbegrepen, indien men bediening wenst
wordt er een kleine toeslag gerekend.

Onze maaltijden worden zoveel mogelijk in buffetvorm gegeven, na de maaltijd ruimen jullie de borden af
en ze worden door ons afgewassen. Het afval wordt ter plaatse gelaten.

Indien de vereniging de borden zelf afruimt kunnen wij aan het minimum btw-tarief werkenof men kan
de klant zelf laten zijn bord binnenbrengen in ruil voor een dessert.

Het opgegeven aantal personen wordt aangerekend.

We voorzien steeds frietjes, sausen en een groentenassortiment. Alle servies is inbegrepen.
Verloren borden en bestek worden aangerekend.

Voor de verdere werking en een vrijblijvende offerte kunt u ons hier contacteren.

APERITIEFHAPJES

Kaaskroket
Garnaalkroket
Rollade van ham met kruidenkaas
Ardense pastei met confeit
Gerookte zalm
Glaasje tonijn met garnituur
Glaasje van krab met garnituur
Gandaham met meloen
Scampi met pittig sausje (koud)
Scampi safraansaus
Spiesje met tomaat, olijf en mozarella
Mozarella broodje met tomaat en pesto
Mini croque monsieur
Carpaccio van rund
Kippenboutje
Loempia


SOEPEN

Witloofsoep
Aspergesoep
Tomatensoep


KOUDE VOORGERECHTEN

Gandaham meloen met garnituur
Carpaccio van rund met garnituur
Gerookte zalm en scampi met garnituur
Tomaat garnaal met grijze noordzeegarnalen
Gerookte zalm met asperges en dille saus
Tongrolletje op bedje van gemengde salade
Fijnproeversbordje


KINDERMENU

Gehaktballetjes in tomatensaus
Vol-au-vent
Frikandel

WARME VOORGERECHTEN

Oostends vispannetje
tongrol zalm, kabeljauw in witte wijnsaus
Scampi van het huis
met pasta
Gepocheerde tongrolletjes
met grijze garnalen en gestoofde prei
Atlantische zalm
met asperges en mosterdsaus
Stoofpotje van zalm
met fijne groenten en pasta
Kroket van het huis
garnaal-, kaas-, gevogelte-


HOOFDGERECHTEN - VLEES

Varkenshaasje met portosaus
Kip van ‘t spit
Zwijn van ’t spit
Ribbetjes
Kipfilet archiduc
Orlof gebraad
Vol-au-vent
Koude vleesschotel
Stoofvlees
Roti v/h huis
ardeens gebraad met jagersaus
Kalkoengebraad met saus naar keuze
provinciaalse-, rozepeper-, champignon-, jager-
Beenham met saus naar keuze
provinciaalse-, rozepeper-, champignon-, jager-
Mix Menu rib
+ roti met twee sauzen naar keuze
provinciaalse-, rozepeper-, champignon-, jager-


HOOFDGERECHTEN - VIS

Koude visschotel
Gepocheerde zalm
met kreeftensaus, witte wijnsaus, saus van het huis
Gepocheerde kabeljauw
met garnalen en witte wijnsaus

GROENTENASSORTIMENT (Afhankelijk van het seizoen)

Worteltjes, tomaat, salada, broccoli, bonen, bloemkool, knolselder, peer, perzik, pasta



AARDAPPELBEREIDINGEN

Aardappelpuree, aardappelgratin, koude aardappelsalade van het huis, huisbereide kroketten, aardappelnootjes, gebakken grill aardappeltjes, verse frieten



HARTIGE ZOETIGHEDEN OF DESSERTS

Chocolademousse trio met vers fruit
Huisbereide tiramisu
Dessertbord met een 5-tal zoetigheden
Vanille ijs met chocolade, bresselienne, advocaat
Ijstaart / Ijslam
Verse fruitsla met ijs
Pannekoek met ijs
Appeltaart met ijs


DESSERTBUFFET (Afhankelijk van het seizoen)

Chocolade profiterol
Chocolademousse
Mini Eclair
Javanais
Miserable
Fruittaartje
Pannenkoek
Hoorntje met vanillepudding
Fruitsla
Fruitbavarois
Tiramisu

de hoevekip